Cowboys From Hell (21u45)

 

In 1994, bijna dag op dag 27 jaar geleden stonden ze in de volgepakte Brielpoort in Deinze en dit jaar komt PANTERA eindelijk terug tot leven tijdens de Miracle Metal Meeting! Uiteraard niet meer in dezelfde gedaante als toen, maar Cowboys From Hell brengen wel een quasi-exacte kopie van de sfeer, de sound en de stijl, in die mate zelfs dat je je op een échte Pantera show waant!

 

In 2004, liet het overlijden van voormalig Pantera-gitarist Dimebag Darrel een diepe indruk na in de heavy metal wereld. Op dat moment beslisten James (vocals), Mark (gitaar), Gabri (bas) en Walter (drums) om hun grote held en zijn band te eren door datgene te doen wat ze goed kenden : Pantera songs spelen, zo hard als ze konden, maar deze keer met een échte tributeband, volledig gewijd aan één van de grootste metalbands aller tijden.

Hun repertoire doorkruist de carrière van Pantera, inclusief tracks zoals A New Level, Cemetery Gates, Becoming, Domination, het onvermijdelijke Cowboys From Hell en vele andere tot Fucking Hostile toe, het lijflied van de band.

In 2006, dankzij het grote succes en eigen regio (Noord-Italië), kan Cowboys For Hell een gitaar-deal tekenen met Dean Guitars voor de historische gitaren waarmee Dimebag Darrell zelf speelde, waardoor ze de eerste officieel erkende Italiaanse Pantera tribute werden.

Niet voor niets worden ze "The Ultimate Pantera Tribute" genoemd. We kijken er dan enorm naar uit om Pantera samen met jullie te eren en te vieren! 

 

 

 

 Loading...
Loading...